sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Imi place...

Imi place ce vad in jurul meu, in ultima vreme..nu-mi place ce simt..sau cel putin nu-mi place majoritatea timpului. Sunt in sesiune(ca se tot intreba Iris ce mai fac) sunt proaspat angajata intr-un post incredibil de bun pentru cariera mea si pentru viitorul meu, sunt groaznic de stresata, abia reusesc sa dorm dar...
Dar am observat ca mai sunt cativa oameni in jurul meu care desi inainte nu obisnuiau sa zambeasca acum zambesc..mai rarut ca-i mai dragut dar totusi e o imbunatatire. Imi place zambetul lor, ma face sa ma simt bine, ma fac sa zambesc la randul meu, sa ma gandesc ca mai sunt si lucruri bune in viata mea si ca pot si eu sa zambesc...
Multumiri speciale revin d-rei Iris, d-lui Andy si d-lui Radu, pentru zambetul lor sincer:







Aminteste-ti!!!!

Aminteste-ti trecutul si regreta ca nu poti da timpul inapoi..

miercuri, 20 ianuarie 2010

Drame de c....

Drame de c***t, mai exact. Da stiu si eu am trecut printr-o drama identica dar eu cel putin am scuza, nu aveam pe nimeni langa mine care sa-mi spuna: "Fata mea, timpul le vindeca pe toate, totul o sa fie bine intr-un final, el nu te merita, am trecut si eu prin asta si uite am supravietuit" si alte tampenii de genul asta. Dar sa ai in fata ta un exemplu elocvent, o persoana care iti arata si te sfatuieste cum sa faci si ce sa faci si tot sa te duci la fund ca proasta...e prea mult pentru mine sa inteleg. DA, sunt nervoasa si asta din cauza colegei meie ,sau ma rog, fosta colega de apartament.
Frate, o persoana mai proasta ca asta n-am vazut.Bun inteleg ca n-ai avut familia alaturi,prieteni nici atat..dar stai cu mine in casa si ma minti ca duda in fata??
Dupa care ma suna taica-su si imi spune de un presupus avort si ar fi ajuns la asta pentru ca tatal copilului a lasat-o pentru ca e prea urata(i-a luat 3 ani si jumatate sa-si dea seama de aspectul asta). Ea mi-a zis ca tipul pleaca din tara ,naiba sa-l pieptene, la furat si ca se vor desparti pentru ca nu pot avea o relatie la distanta. Eu mint in viata mea de zi cu zi si in 23 de ani pot spune ca m-am perfectionat si sunt in proces de a-mi da masterul si vine o pustoaica de 18 ani si ma minte in fata in speranta ca voi varsa o lacrima alaturi de ea. WRONG!!!
Bottom line e ca din toata combinatia asta tot eu am iesit vinovata, cum dracu?! Aparent parintii ei (oameni simpli, de la tara, dintr-un sat aproape de Ploiesti) au citit printre randuri niste chestii spuse de mine si au incercat sa vorbeasca cu ea, ea avand o cadere psihica+tentativa de sinucidere si "aproape au dat-o afara din casa" si eu sunt vinovata si multe alte apelative, citandu-l pe d-l Halic "m-a umplut de doamne ajuta"!!
Mda..e un articol de ca**t..dar trebuia sa ma descarc si eu cumva, undeva!

P.S. : Sper ca cel putin asa v-am adus zambetul pe buze:P
P.S.2: Dedicatie pentru fosta mea colega,cu o mica schimbare de sex: