marți, 30 iunie 2009

Nou!!

N-am reusit sa atasez clipul promis al celor de la Pretecst dar il voi atasa titlului si ca si bonus va voi impartasi piesa favorita din ultimele zile.

Poate ca

Poate ca e timpul sa mai scriu si eu ceva pe blogul asta ca se duce pe rapa (mersi Iris :* ). Dar habar nu am despre ce sa scriu desi s-au intamplat multe in viata mea de cand am incetat sa scriu. Dat fiind faptul ca nu am ceva consistent am sa mentionez cateva chestiuni scurt si la obiect.
1. Am fost rugata sau ma rog atentionata sa scriu ceva despre asemanarea intre bunul si vechiul meu prieten Tequila si Tataee. Intr-adevar seamana (ce zici Kreuzet?) fizic cat despre voce nu stiu sincer cam cat de mult seamana. Dar vedeti si voi si va convingeti. (Astept pareri)


2. A murit Michael Jackson...ma gandeam ca trebuie mentionat acest aspect. Bineinteles ca au aparut zeci si mii de zvonuri cu privire la moartea acestui artist. Nu pot zice mai mult despre acest aspect pt ca nu vreau sa fiu una dintre cei multi care raspandesc zvonuri. Singurul lucru pe care il sper e sa iasa adevarul la lumina si sa se comemoreze moartea acestuia asa cum ar trebui.

3. Bineinteles ca revin la ideea dezbatuta acum cateva luni. M-am saturat de barbati. Daca ar exista posibilitatea reala de a avea o relatie stabila cu o femeie nu as ezita in alegerea mea. Nu spun ca barbatii sunt inutili, sunt si ei buni la ceva, dar raul pe care il imprastie si il cultiva e infim mai mare decat binele facut. Drept pentru care eu am hotarat sa stau pe tusa o perioada nelimitata in speranta ca poate cand imi va veni si mie vremea situatia barbatilor va fi putin mai schimbata. Sau poate visezi sa traiesc un basm, cine stie...

4. Pot sa anunt cu mandrie ca au reusit in cele din urma membrii trupei Pretecst sa lanseze videoclipul cu care ne amenintau de prea multa vreme. Il voi atasa in speranta ca si voua va va placea la fel de mult ca si mie. Asteptam cu nerabdare si lansarea albumul care din ce am inteles se va desfasura undeva prin luna septembrie.
La cat mai multe piese si clipuri!!