luni, 30 noiembrie 2009

Melodia zilei :x

Nu am inceput de prea multa vreme sa-l ascult pe Nosferatu dar imi place foarte mult asa ca va impartasesc vreo doua piese.
Trebuie sa specific: mi se pare ca si Lu-k suna promitator....









Bottom line: Galatiul RULLZ!!

Bai!!!!

Bai, n-am mai scris de ceva vreme...si nu pentru ca nu am avut despre ce ci pentru ca mi-a fost lene...
Si inca imi e..sa nu ne intelegem gresit :)). Nu cred ca am despre ce sa scriu, ceva concret si sa se merite citit...dar macar sunt constienta de starea deplorabila a blogului. Chiar ma gandeam acum cateva zile sa-l sterg si asta pentru ca majoritatea articolelor fac parte din trecut, s-au schimbat multe de atunci..nu mai sunt aceeasi persoana sau cel putin asa imi zic cei din jur si asa imi place mie sa cred.
Tot ce pot spune in momentul de fata e ca sunt fericita..n-am mai fost atat de fericita de ani buni. Nu sunt neaparat fericita pentru ca am intalnit un barbat incredibil care ma completeaza si scoate ce e mai bun din mine ci si pentru ca lucrurile din viata mea incep incet-incet sa se aseze la locurile lor. ERA TIMPUL!!!!

Mda...ca sa fie totul in ton cu starea de spirit si cu stilul caracteristic in care am scris pana acum am sa atasez piesa relatie mele, cea care descrie totul exact asa cum e :p