marți, 19 mai 2009

Eu nu inteleg...

BARBATII...Am ajuns la saturatie,nu mai suport,parca sunteti niste masinarii cu un sistem asemanator unei navete spatiale..De ce Dumnezeu sunteti asa complicati, de ce vreti sa faceti lucrurile sa fie asa de complicate?
(cazul 1.) Eu vorbesc romaneste,El vorbeste romaneste...de ce el intelege numai ce vrea el si nu ce bors mananc eu?! Ii spun ca vreau sa fim prieteni,ca nu caut sa am o relatie cu cineva si ca sunt constienta ca pierd ceva important pt mine,ca el ar putea sa-mi ofere alt gen de relatie.El e de acord cu mine,"ma intelege" si a doua zi ma suna si imi spune ca e foarte fericit ca am decis sa merg pe ideea de a avea o relatie cu el...WTF???
Si eu ma enervez bineinteles si ii explic inca o data situatia mea si inca o data si pt a mia oara si tampitul ce face: imi inchide telefonul in nas ca eu sunt de vina ca-l duc de nas, ca-l duc cu zaharelul..WTF??!!?? A doua zi ma suna..isi cere scuze..maine ma va suna iar dar e ultima oara cand mai fac concesii in privinta comportamentului lui
(cazul 2.) Eu ii spun ca am sa-l astept,ca el e persoana pe care am s-o iubesc mult timp de acum incolo el e de-acord..dupa 20 de minute ma suna si imi spune ca nu e o idee buna..BINE FRATE...NU E...
Dupa o saptamana ma intalnesc cu el(am avut o revelatie) si ii spun ca nu mai rezist sa stau in asteptarea asta daca intr-adevar m-ar fi iubit si-ar fi invins lasitatea si s-ar fi intors la mine si ca in mine va gasi mereu o persoana care il va ajuta dar eu nu-l mai caut niciodata...Ce face el??Ma saruta si imi spune ca ma iubeste(dar tot nu suntem impreuna)...WTF??!!
Mi-am propus sa nu ma gandesc mai mult decat ar trebui la aceste doua mici incidente.Mi-e sila si imi da dureri de cap inutile..
O piesa pe masura( mersi Dane ):